Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ ♦ Ministerul Media™ ♦ ▬▬▬▬▬▬▬▬

Revista Presei Zilele 2715 - 2716

16 Dita 2,716, 22:30 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Va multumim pentru vot !
Salutare prieteni !

Bine v-am regasit la o noua editie a … lexo më shumë »

Ministerul Media va cheama la Concurs.

11 Dita 2,715, 02:08 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Va multumim pentru vot !
Buna dimineata ! … lexo më shumë »

Revista Presei Zilele 2713 - 2714.

11 Dita 2,714, 22:52 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Va multumim pentru vot !


lexo më shumë »

Revista Presei Zilele 2711 - 2712.

8 Dita 2,713, 00:02 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Va multumim pentru vot !Salutare prieteni !

Pentru ca alegerile bat la usa … lexo më shumë »

Revista Presei Zilele 2709 - 2710.

6 Dita 2,710, 22:44 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Va multumim pentru vot !Salutare prieteni (unii) !
La Multi Ani tuturor celor ce-si … lexo më shumë »