Ambienti on/off

Кандидатура за председника еСрбије - Први део: УВОД

58 3 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


"Најјачи сам кад је најтеже, али мени ништа није тешко. Уместо да уживам у свом успеху, мени је жао кад нема више изазова. Уместо да кукам, да пропаднем, ја сам постао само јачи и отпорниlexo më shumë »

[SRB] Članak o nečemu...

32 Dita 2,559, 16:44 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 257.
Datum: 23. novembar 2014. / 23. noemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePozdrav … lexo më shumë »

[SRB] Повватак кваља!

41 Dita 2,552, 11:54 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Broj 256.
Datum: 15. novembar 2014. / 15. noemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazeПоздвав д … lexo më shumë »

[SRB] TUŽNA SUDBINA SKUPA NA ADI - ODLAŽE SE

48 Dita 2,517, 15:24 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 255.
Datum: 12. oktobar 2014. / 12. oktomvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePozdrav … lexo më shumë »

[SRB] Četvrti eRepbulik skup na Adi - ANKETA

54 Dita 2,489, 14:40 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 254.
Datum: 13. septembar 2014. / 13. septemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePoš … lexo më shumë »