Ambienti on/off

[SRB] Članak o nečemu...

32 Dita 2,559, 16:44 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 257.
Datum: 23. novembar 2014. / 23. noemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePozdrav … lexo më shumë »

[SRB] Повватак кваља!

41 Dita 2,552, 11:54 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Broj 256.
Datum: 15. novembar 2014. / 15. noemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazeПоздвав д … lexo më shumë »

[SRB] TUŽNA SUDBINA SKUPA NA ADI - ODLAŽE SE

48 Dita 2,517, 15:24 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 255.
Datum: 12. oktobar 2014. / 12. oktomvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePozdrav … lexo më shumë »

[SRB] Četvrti eRepbulik skup na Adi - ANKETA

54 Dita 2,489, 14:40 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 254.
Datum: 13. septembar 2014. / 13. septemvri 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePoš … lexo më shumë »

nova pesmica, check it! mwa

24 Dita 2,426, 09:29 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Broj 253.
Datum: 12. jul 2014. / 12. juli 2014.
Autor: / Avtor: © Raziel_BlazePozdrav svima, … lexo më shumë »