Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

xYz

Treceti batalioane Romane Carpatii !

30 Dita 2,253, 04:40 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveTreceti Batalioane Romane Carpatii
[img]http://s28.postimg.org/7errg6kxp/[/img]
lexo më shumë »

Headless Chicken`s Little Cousin

11 Dita 2,199, 05:48 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[IMG]http://i.imgur.com/n3XybsF.jpg[[/img]
lexo më shumë »

Happy 6th Birthday Erepublik!!!!

3 Dita 2,192, 09:22 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Happy Birthday dear Plato,this is my gift for you
Kindest regards,

The satisfied customer !

lexo më shumë »

Capra si Caprarul

11 Dita 2,178, 05:57 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Stiu ca titlul articolului nu prea reuseste sa dea multe de inteles dar prin definitie “capra” reprezinta un animal bland,docil,imblanzit si totodata,un animal incapatanat ,ambitios si egocentric .

Caprarul,in schimb, … lexo më shumë »

A small tribute to my Country !

10 Dita 2,158, 07:00 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
This is why I always come back HOME

[img]http://4.bp.blogspot.com/-LUUSPQ4V4sE/T7u94XqiWFI/[/img] … lexo më shumë »