Ambienti on/off

[CP] Kokia komanda, toks ir vadovas... Adučiui pagerbti...

49 2 ditë më parë Lituania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
[img]http://img0.joyreactor.com/pics/post/power-rangers-tv-shows-tv-[/img]
lexo më shumë »

[CP] [Kalashnikovo balsas] Va ką!

19 6 ditë më parë Lituania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


lexo më shumë »

pararam priima Menoli ledinio vandens kibiro iššūkį

12 Dita 2,466, 15:03 Lituania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Iššukis priimtas ir įvykdytas:Metu iššukį sekantiems mano partiečiams:
DrMonte
Boruzele
Ipsiart


[img]http://[/img]

lexo më shumë »

LIETUVOS MAFIJOS KRONIKOS. Padėka balsavusiems ir dovanos...

108 Dita 2,463, 04:26 Lituania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


lexo më shumë »

[LNP] Kandidatas į PP, atėjau išgelbėti Lietuvos ir partijos...

8 Dita 2,459, 13:23 Lituania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://i.imgur.com/sK2PehQ.png[/im[/img] … lexo më shumë »