Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

I'm watching you :P

✪ STINKY RAISIN FOR PP ✪

8 Dita 3,099, 01:51 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


.


✪ VOTE FOR STINKY RAISIN FOR PARTY PRESIDENT ✪


. … lexo më shumë »

Peruvian MoFA interviews Mungos & Rican

3 Dita 3,083, 22:51 E Publikuar në Switzerland Switzerland Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

.
Peruvian MoFA, Jorge Z
interviews Mungos & Rican
erepublik.com/en/article/2594945/1/20
Vote, Comment, Share


.

lexo më shumë »

Ireland's MEME Contest [Rican]

6 Dita 3,080, 17:24 E Publikuar në Switzerland Switzerland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

.


I used to love memes. I made a LOT of them. Now they bore me.
:(

IF YOU WANT TO PARTICIPATE IN IRELAND’S MEME CONTEST OR JUST SEE ALL THE
lexo më shumë »

MEME Contest [Rican]

7 Dita 3,080, 16:12 E Publikuar në Ireland Ireland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

.


I used to love memes. I made a LOT of them. Now they bore me.
:(


Here are my entries:[img]http://i897.photobucket.com/albums/ac175/[/img]

lexo më shumë »

Public Service Announcement

7 Dita 3,075, 21:31 E Publikuar në Switzerland Switzerland Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

.C
A
N
D
I
D
A
T
E

F
O
R

C
O
N
G
R
E
S
S


. … lexo më shumë »