Ambienti on/off

Your construction could use some construction

3 4 ditë më parë Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://thechive.files.wordpress.com/2014/03/funny-construction-fails-3.[/img] … lexo më shumë »

Random images #3

2 7 ditë më parë Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[img]http://thechive.files.wordpres[/img] … lexo më shumë »

Random images #2

1 7 ditë më parë Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[img]http://thechive.[/img] … lexo më shumë »

A few interesting notes about sleeping

4 7 ditë më parë Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[ … lexo më shumë »

Random images #1

1 7 ditë më parë Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


lexo më shumë »