Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Journal de la Diplomatie Française.
MoFA et CD (Ambassadeurs).

[MoFA - EN] France isn't only Paris! N2

22 2 ditë më parë E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[MoFA - EN] France isn't only Paris!

35 Dita 3,095, 15:20 E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[RF-MOFA] [FR/ENG] On est parti pour un tour !

15 Dita 3,092, 10:12 E Publikuar në France France Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[CD - JDD#2] Noob Squad - On n'est pas inactifs - Dec 2015

8 Dita 2,945, 03:00 E Publikuar në France France Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://image.[/img]
lexo më shumë »

[RF-MoFA] Conflit serbo-croate - Renaissance du CD

32 Dita 2,896, 10:08 E Publikuar në France France Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://image.noelshack.[/img]
lexo më shumë »