Ambienti on/off

25 comment

17 2 ditë më parë Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

خواهشا یه همت کنین این میشن رو رد کنیم.
Please comment and lets be done with this mission

lexo më shumë »

i need your cm

38 5 ditë më parë Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

خواهشا یه همت کنین این میشن رو رد کنیم.
Please comment and lets be done with this mission

lexo më shumë »

توضیحاتی در مورد تجهیز حزب جنگل

23 Dita 2,067, 23:18 Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

با سلام خدمت دوستای گلم که وقت میزارین و این مقاله رو میخونینخوب همونطور که در مقاله ی قبل گفته شد می خوایم حزب نهضت جنگل رو دوباره زنده کنیم و برای اینکار یک ا

lexo më shumë »

ارتش میرزا

45 Dita 2,058, 00:29 Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

با سلام
در ابتدا از همین اول تشکر میکنم بابت وت و سابهاتون
:دی


این آرتیکل رو برای این زدم که اعلام کنم حزب نهضت جنگل رو دوباره میخوایم فعال کنیم و از خواب زمستان

lexo më shumë »

گزارش وزارت رفاه ------------------دولت آرین

30 Dita 2,028, 03:11 Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

با سلام خدمت دوستان گلم
این روزنامه گزارش کار دولت قبل)دولت آرین) هست
و همونطور که روز اول با دادن روزنامه از همه خواستیم کمک کنن و لول پایین ها فرم پر کنن همون جا قول دادیم پایان دوره کل هزینه و به طور کلی کاری که انجام شد رو به اطلاع دوستان برسو

lexo më shumë »