Ambienti on/off

[eRI-1] eIndonesia, Situasi terkini

34 2 ditë më parë E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


ISTANA NEGARA, Day 2561 eRepublik

Salam Sejahtera saudara saudaraku sebangsa setanah air, dimanapun kalian berada!

[img]http://s16.postimg.org/vimomnnyd/[/img] … lexo më shumë »

[eRI-1] Non-Aggresion Pact eIndonesia - eArgentina

73 7 ditë më parë E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


ISTANA NEGARA, day 2556 eRepublik

Salam Sejahtera saudara saudaraku sebangsa setanah air, dimanapun kalian berada!

Greetings to all of our countrymen brothers and lexo më shumë »

[eRI-1] eINDONESIA SAAT, Day 2554 eRepublik

32 Dita 2,554, 02:15 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


ISTANA NEGARA, day 2554 eRepublik
Salam Sejahtera saudara saudaraku sebangsa setanah air, dimanapun kalian berada!

[img]http://s16.postimg.org/vimomnnyd/[/img] … lexo më shumë »

[eRI-1] Selamat Pagi eIndonesia

38 Dita 2,548, 19:19 E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


ISTANA NEGARA, day 2548 eRepublik
Selamat pagi saudara saudaraku sebangsa setanah air, dimanapun kalian berada!
[img]http://s1.postimg.org/sxo1vdetr/[/img] … lexo më shumë »

[eRI-1] Ayo eIndonesia, eIbu Pertiwi Memanggilmu!!!

28 Dita 2,544, 08:56 E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeISTANA NEGARA, day 2544 eRepublik

Selamat malam saudara saudaraku sebangsa setanah air, dimanapun kalian berada !
[img]http://s1.postimg.org/sxo1vdetr/[/img] … lexo më shumë »