Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Click the book for more info.

http://wiki.erepublik.com/index.php/Elveon

Caricature of the day 2535: Disintegration for dummies

38 Dita 2,535, 05:51 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/4mlXgFiA/kvadratic.[/img] … lexo më shumë »

Karikatura dana 2506: The Brain Trust

42 Dita 2,506, 05:48 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/[/img] … lexo më shumë »

Karikatura dana 2481: Srce, ruke, lovata

46 Dita 2,481, 04:03 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/[/img] … lexo më shumë »

Karikatura dana 2480: Mên-an-Ovalni

29 Dita 2,480, 03:32 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/4mlXgFiA/[/img] … lexo më shumë »

Karikatura od pre mesec dana: eNarocke umostvorine

46 Dita 2,468, 00:52 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/[/img] … lexo më shumë »