Ambienti on/off

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 Dita 2,611, 10:45 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … lexo më shumë »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 Dita 2,603, 10:03 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

lexo më shumë »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Dita 2,574, 14:24 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … lexo më shumë »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Dita 2,562, 14:16 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … lexo më shumë »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Dita 2,546, 13:26 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … lexo më shumë »