Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Komente, Debate dhe Analiza

AAF - Komente per Artikullin e Fundit

14 4 ditë më parë E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Me fal qe ju bezdis por kam nevoj per komente tuaj per ti kryer misionet.


Me kan mbetur edhe 1 Artikull nese keni mundesi komentoni.

1. http://www.erepublik.com/sq/article/aaf-artikulli-3-per-25-komente-2525924/1/20
Edhe 9 Komente per kete

lexo më shumë »

AAF - Artikulli 3 per 25 Komente

36 6 ditë më parë E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pershendetje Popull

Nese ka mundesi ndonje koment per mision.

Faleminderit

lexo më shumë »

AAF - Lufta per nje Territor

28 Dita 2,739, 14:53 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pershendetje Popull

Une pas nje pauze u ktheva perseri ne loje. Por siq duket jemi diobesuar dhe nuk po kemi fuqi qe te bejm diqka ketu ndoshta koha angazhimet e te gjitha qe jan gjera te kuptushme.

Por a mundemi a kemi mundesi qe te rimarrim

lexo më shumë »

AAF - Artikulli Per 25 Komente - Please 25 Comments

30 Dita 2,739, 13:49 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pershendetje Popull

A ka mudesi ja 25 Komente per Mision.

Ju faleminderit

lexo më shumë »

AAF - Albanian Armed Forces - Please just 16 Comment

29 Dita 2,738, 09:03 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pershendetje Popull

A ka mudesi ja 25 Komente per Mision.

Ju faleminderit

lexo më shumë »