Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

dastavan komrade

1 article that receives comments from 25 different users // Matrix-inception Edition

27 6 ditë më parë E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes


(inception shouts...)
lexo më shumë »

1 article that receives comments from 25 different users // Star Wars Edition

20 7 ditë më parë E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

inception link


Write 3 articles that receive comments from 25 different users
Write articles that are related to the game. Spam articles are neither appreciated nor … lexo më shumë »

1 article that receives comments from 25 different users

32 7 ditë më parë E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

inception inception link[img]http://40.[/img] … lexo më shumë »

sometimes in erep

20 Dita 2,539, 11:37 E Publikuar në Cyprus Cyprus Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

lexo më shumë »

Dracula rises mission

12 Dita 2,537, 11:30 E Publikuar në Cyprus Cyprus Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

plato :(


bu arada çok yalnızım lan :(

lexo më shumë »