Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Dincolo de Republică stă caracterul omlui (Liberali UNIȚI-VĂ)

39 7 ditë më parë Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Până nu trăiești nu poți înțelege prietenia,
Și asta mi-a demonstrat mie Republica și unii oameni de un profund caracter. Într-o societate atât de virtuală precum Republica există onoare, există speranță, există adevăr. Oamenii se … lexo më shumë »

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

45 Dita 2,468, 03:30 Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îlexo më shumë »

După 100 de zile ... M-am întors

61 Dita 2,461, 11:02 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … lexo më shumë »

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

46 Dita 2,371, 02:54 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … lexo më shumë »

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Dita 2,323, 14:32 Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … lexo më shumë »