Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Ipocrizia salvează eRomânia *** Scutiți-mă de Sfaturi !

98 6 ditë më parë Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care emit judecăți repede și la pachet cu grupul din care fac parte, mai ales atunci când sunt contraziși. Mi s-a părut o tră … lexo më shumë »

PL - Raport de Președinte sept.-oct. 2014

9 Dita 2,519, 09:30 Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salutare colegi,
Aș vrea să vin cu acest raport public în fața voastră fiindcă nu există altceva decât transparență în acțiunile pe care le-am întreprins în această lună de mandat sept.-oct.2014.

La începutul mandatului mi-am propus să[lexo më shumë »

„Întunericul este doar absența luminii” (A.E.)

26 Dita 2,517, 04:32 Published in Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Cum zilele astea am reușit să mă dumiresc o leacă despre ceea ce se întâmplă atunci când ieși din conformism și depășești piedicile trasate de alții, m-am gândit să vă scriu o poveste extrem de interesantă pe care am citit-o într-o revistă … lexo më shumë »

Lemurieni mici cățărați peste colecția mea de praf

13 Dita 2,508, 13:41 Published in Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Au trecut ceva zile peste biroul meu din camera de zi,
L-am găsit în seara asta prăfuit, cu un miros puternic de la trabucul stins care zăcea în scrumieră tocmai de duminică. M-am uitat la cărțile din bibliotecă, la colecția de medalii, la … lexo më shumë »

Nu-mi spune niciodată șansele !

119 Dita 2,503, 06:13 Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

În urma alegerilor pentru Congress-ul eRomâniei (mandatul 25.oct – 25.nov 2014) Partidul Liberal a reușit pentru a 2-a lună consecutivă să se claseze în Top 5 partide … lexo më shumë »