Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

45 Dita 2,371, 02:54 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … lexo më shumë »

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Dita 2,323, 14:32 Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … lexo më shumë »

Cum se strică eRepublik *** Pay Attention!

54 Dita 2,308, 02:58 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Salutare prieteni,
După un timp îndelungat în care eRepublik s-a tot schimbat de la versiuni vechi la versiuni noi, de la distrugerea modului economic prin moneda unică, de la moartea modului politic și dezinterestul națiunii pentru el, astă … lexo më shumë »

Prin eRepublik e frumos dar nu prea!

10 Dita 2,286, 03:49 Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salutare Prieteni,
Acum 10 minute am realizat un fapt important pentru Republică și pentru eRomânia: „noi românii suntem foarte activi în jocul ăsta”. Suntem incredibil de implicați în ceea ce ne-a plăcut aici. Mă uitam câte articole … lexo më shumë »

Ce facem când vrem să renunțăm la eRepublik ?!

27 Dita 2,272, 08:48 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Salutare Prieteni,
Începând de anul ăsta mi-am propus să-mi prioritizez un pic viața și s-o las mai moale cu eRepublik (singurul joc în afară de FoE) pe care-l mai joc. Mi-am spus că nu trebuie să pun la suflet ceea ce se petrece aici, … lexo më shumë »