Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

[PP] Candidatura mea din largul Mării Negre

30 Dita 2,489, 01:29 Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salutare prieteni, colegi și iar prieteni,
Din momentul în care am făcut primi pași în Republică mi-am dat seamă că se respectă multe din elementele esențiale din realitate: prietenie, onestitate, pasiune și plăcerea de a face parte dintr-un … lexo më shumë »

Country Administration - Tipuri de Legi (Congress)

16 Dita 2,476, 03:54 Published in Romania Romania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Salutare eConfrați,
Consider de bun augur republicarea unui articol mai vechi pe care l-am scris acum 2 ani. Cum actul guvernării în Congress ar trebui să reprezinte un nivelul superior al evoluției și progresului unei națiuni, m-am decis să … lexo më shumë »

Dincolo de Republică stă caracterul omlui (Liberali UNIȚI-VĂ)

39 Dita 2,469, 12:47 Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Până nu trăiești nu poți înțelege prietenia,
Și asta mi-a demonstrat mie Republica și unii oameni de un profund caracter. Într-o societate atât de virtuală precum Republica există onoare, există speranță, există adevăr. Oamenii se … lexo më shumë »

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

46 Dita 2,468, 03:30 Published in Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îlexo më shumë »

După 100 de zile ... M-am întors

61 Dita 2,461, 11:02 Published in Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … lexo më shumë »