Ambienti on/off

[MdC] Avaliação Ministerial - Setembro/Outubro

11 3 ditë më parë E Publikuar në Brazil Brazil Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/ministerio-da-fazenda-191981/
lexo më shumë »

[MdC] Prêmio Jornalista de Ouro - 6° edição

7 6 ditë më parë E Publikuar në Brazil Brazil Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/ministerio-da-fazenda-191981/
lexo më shumë »

[MdC] Eleições PP - Candidatos Oficiais

7 Dita 2,855, 18:25 E Publikuar në Brazil Brazil Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/ministerio-da-fazenda-191981/
lexo më shumë »

[MdC] No Bistrô com o Ministro Xx.Gunner.xX

13 Dita 2,853, 17:56 E Publikuar në Brazil Brazil Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/ministerio-da-fazenda-191981/
lexo më shumë »

[MdC] Coffee Break com a Presidente ChaingunMAXXX

20 Dita 2,851, 16:47 E Publikuar në Brazil Brazil Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/ministerio-da-fazenda-191981/
lexo më shumë »