Ambienti on/off

Ризичне кифлице :D

68 Dita 2,213, 04:56 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseПре него и почнемо причу и Ризику, желела бих да се у име комплетне екипе "NS Crew"-а захвалим нашем драгом Хандерфилу који је , као пресједник, послао занимљиви пакет нашем председнику , … lexo më shumë »

Случајно у Инђији :D

66 Dita 2,203, 15:43 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseИако првобитни план није био да идемо у Инђију…. У последњем тренутку, негде око 18 часова, на каналу Владе започети су преговори за ову мисију….

Након велике анализе и
И траlexo më shumë »

Tрећи скуп на Ади...Детаљан извештај :)

159 Dita 2,168, 16:25 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseЕ па да почнемо.Унапред се извињавам за пуноо слика које следе, једноставно нисам могла да се одлучим :)
Као и сваки скуп, започињем групном НС круа, тако да на слици с лева на десно види … lexo më shumë »

Укратко о свему. Дацин састав владе ! :D

137 Dita 1,992, 09:16 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseПозић-возић :)

Као што сам и обећала, у овом чланку ћете моћи да прочитате сажет план рада организације државе у случају моје победе на председничким изборима, као и састав Владе који ће … lexo më shumë »

Даца би да буде предcедница! : )

172 Dita 1,990, 23:49 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseХмм... Како представити себе...?

За почетак, позић-возић. Ретко шта почињем без овог поздрава :)

Зовем се Данијела, а на чету позната као Даца. еРепублик играм од новембра 2010. годин … lexo më shumë »