Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu jucatorii eRepublik este pur intamplatoare sau NU.
Nu scriu articole la comanda politica,nu am mila,nu fac discriminari. Cand inspiratie ma loveste,fac pamflet despre oricine,indiferent de partid sau UM,prieten sau adversar.

Templar Voters be like...

2 Dita 2,707, 05:19 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeBut suddenly...
Dâng Dâng Dâng Dâng!

Mai nou … lexo më shumë »

CONCURS!

14 Dita 2,692, 12:11 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Pentru ca asa am chef si pentru ca asa mi s-a nazarit mie, ofer premii in CC pentru un pamflet la adresa mea. Pamfletul poate fi scris oricum doriti voi, artistii si poate contine si alte personaje. Continutul usturator in care o sa ma faceti cum

lexo më shumë »

Noua arma a Armatei Romane: Articolele lui Vic of Thor!

14 Dita 2,663, 07:19 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Un adevărat dictator ştie să se descurce cât mai bine cu resursele pe care le are. Noul dictator al eRomaniei elbandido, nu face nici el excepţie de la regulă.

La ultimul brainstorming cu întreg cSMR-ul, mulţi iubitul tovarăş elbandido a

lexo më shumë »

Cum vad diferiti oameni culoarea controversatei rochii.

15 Dita 2,658, 05:20 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Dupa ce balamucul acesta controversat a ajuns si pe wall-ul meu de facebook(era de mult, dar am facut prostia ca la un moment dat sa nu mai ignor stirea), am facut un studiu despre … lexo më shumë »

Stând la coadă la doctor

7 Dita 2,657, 08:45 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

-Am intrat în cabinetul doctorului. Văd o înşiruire de oameni bătrâni însoţiţi fiecare de unul sau doi adulţi. Bătrânii erau copii când s-au aşezat la coadă, iar adulţii sunt copiii lor, care s-au născut la coadă aşteptând să fie vaccinaţi.


-

lexo më shumë »