Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Boletín del Ministerio de Cultura

[Cultura] :cafe:

13 4 orë më parë Published in Spain Spain Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik[img]http://i1251.photobucket.com/albums/hh558/elMengu/MaterialGrafico/v2/enlace2prsd_zpsecff15ed.[/img]lexo më shumë »

[Cultura] Fichaje de última hora

12 5 ditë më parë Published in Spain Spain Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://i1251.photobucket.com/albums/hh558/elMengu/MaterialGrafico/v2/enlace2prsd_zpsecff15ed.[/img]lexo më shumë »

[Cultura] In-da-pan-den-sia

64 7 ditë më parë Published in Spain Spain Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://i1251.photobucket.com/albums/hh558/elMengu/MaterialGrafico/v2/enlace2prsd_zpsecff15ed.[/img]lexo më shumë »

[Cultura] Aquí tenéis vuestra dosis

54 Dita 2,484, 13:28 Published in Spain Spain Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://i1251.photobucket.com/albums/hh558/elMengu/MaterialGrafico/v2/enlace2prsd_zpsecff15ed.[/img]lexo më shumë »

[Cultura] Hoyjan, nos ha tocao un ministerio en la tombola

31 Dita 2,482, 11:35 Published in Spain Spain Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://i1251.photobucket.com/albums/hh558/elMengu/MaterialGrafico/v2/enlace2prsd_zpsecff15ed.[/img]lexo më shumë »