Ambienti on/off
36 36

Herceg Bosno srce ponosno

20 orë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Bosnja dhe Hercegovina
37 37

Nema nazad, samo naprijed !

dje e postuar në: Urdhërat e Luftës Bosnja dhe Hercegovina
Subscribe to battle orders articles from Bosnia-Herzegovina