Ambienti on/off

Bosnja dhe Hercegovina

wiki Renditja 35

Në hartë

Qytetarët

Bosnja dhe Hercegovina Bota
Qytetarët aktivë 1,127 124,948
Qytetarë të ri sot 6 1,465
Kërkesat për nënshtetësi Shiko kërkesat
Mesatarja e nivelit të qytetarëve 25 34
Personat në linjë tani 18 (Kush?) 1954 (Kush?)

Rajonet (6)

1.04 Abu Dhabi detaje
Ajman Kryeqyteti 1.03 detaje
Dubai detaje
1.02 Nuk ka rrugë transporti direkte për te Kryeqyteti Federation of BiH detaje
Sharjah detaje
Umm al Quwain detaje