Ambient on/off
Report party

Vetevendosje

Id-partypresident ToniZeravica     AL Albania     National rank: 3    

Vice President

Eccb47f59647f95172122aba14a6407b EmperorEye

Secretary General

Fcf22a6711c4b2438f2ee0761b4aebd4 aLalban

Councillor

5d5f7112f825a902a412e5fa2e1a6e36 Geti.AL

Spokesman

1d71e2cc4fb8243da603597e2acad897 zamzon

Info

Open Wiki page

Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin.

Members 37

Orientation Far-left, Libertarian

Become a successful politician

Elections

Icon_position_politics_partypresidentParty presidency

Party President

Next election in19 days 3 candidates  

Icon_position_politics_congressmanCongress

2 congress members

  20%  of Congress

   

Next elections in 29 days

Icon_position_politics_presidentCountry presidency

Next elections in 9 days

Our next candidate

List of eRepublik shortcuts

(press ESC to close)
 

Mission complete

Mission rewards: