Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

[MO-UP] КОНГРЕС

18 Day 1,800, 13:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани мои сопартијци и сопартијки!

Оваа прилика ја користам да им го честитам конгресменското место на првите 5 кандидати а воедно да им посакам среќа и на останатите кандидати за што поголем број на гласови од што ќе зависи и конечната бројка на

read more »

[MO-UP] PARTY BOOMERS

71 Day 1,799, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав сакани мои!

Си помислив никогаш нема да почнам да пишувам во врска со внатрешната политика во еДржавава но ете се случи и тоа од проста причина што станав Претседател на партијата позната под името [url=http://www.erepublik.com/en/party/

read more »

The two faced French CP [BucephalusIII]

108 Day 1,787, 18:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello dear readers,

I'm writing article, article about France keeping their promises.

Someone will say France is a lovely country with a lovely and great people, country full of love and trust. Yes, that is TRUE, but TRUE in our real … read more »

Една слика 1 000 000 зборови [MTO][МКД]

130 Day 1,772, 16:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМакедонци и Македонки!

Инспирацијата за да ја напишам оваа статија е тоа што денес ја напушта играта еден од основачите и воедно виновниците што еМакедонија с … read more »

ОПЕРАЦИЈА НАДЕЖ [BucephalusIII]

63 Day 1,763, 07:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани мои!!!

Неможев да издржам, а да не кажам неколку збора за ситуацијава во која се наоѓаме во моментов, односно за односите на релација народ - иван петок (влада) - народ. А и поради самиот факт дека немам место на шаут да се изразам … read more »