Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Bulgaria needs HELP

63 Day 1,985, 08:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Сакани мои Македонци и Македонки.
Dear friends of our alliance CoTТие ни помогнаа и ќе ни помагаат понатаму како на воен план така и на економски.

Тие ни се едни од најдобрите сојузници дене

read more »

ПЕТИЦИЈА - Аце Жути за иден Претседател

58 Day 1,983, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Сакани мои македонци и МАКЕДОНКИ

Ви го претставувам идеалниот Председател на еМакедонија за наредниот месец

АЦЕ ЖУТИ
read more »

Македонска дипломатија [BucephalusIII]

84 Day 1,983, 02:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро утро,ден и вечер најсакани мои овој пат од Македонија

Најнапред морам да потсетам поради моменталното бришење на оригиналните наши територии да сите оние кои биле населени во Запад … read more »

Патриоти разбудете се! [BucephalusIII]

45 Day 1,974, 13:03 Published in Chile Chile Political debates and analysis Political debates and analysis


Добро утро, ден и вечер сакани и најубави мои!

Се логирам од време на време па се решив да ја разбијам монотонијава моја копајќи злато во туѓи бели дворови но борејќи се нормално за моите и В … read more »

Претседателска кандидатура [BucephalusIII] 2 ДЕЛ

106 Day 1,902, 13:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро утро,ден и вечер сакани и најубави мои!

музичка подлога

Поради големиот интерес од многумина играчи и прашањата на тема како да излеземе од кафез која ни е наметната неколку мес

read more »