Ambient on/off

АКЦИЈАТА ЗА ПОМОШ ПРОДОЛЖУВА!

59 Day 1,163, 15:21 Republic of Macedonia (FYROM)Накратко ве известувам дека по малиот застој Министерството за Здравство доби буџет па акцијата за помош продолжува.

ГИ МОЛАМ СИТЕ еМакедонци кои имаат потреба од помош со здравето ИСКЛУЧ … read more »

[МзЗ] ОТЧЕТ ЗА СРАБОТЕНОТО

18 Day 1,148, 12:23 Republic of Macedonia (FYROM)Почитувани еМакедонци,

да го искористам ова затишје пред бура во нашата воја со Бугарија и да ве информирам накратко за работата на Министерството за Здравство и Црвениот крст на Македони … read more »

МНОГУ ВАЖНО!!! + ПОМОШ!

36 Day 1,145, 04:39 Republic of Macedonia (FYROM)Почитувани,

За доброто на сите во еМакедонија, АПЕЛИРАМЕ дека е многу битно да работите со полно здравје СЕКОЈ ДЕН. На тој начин давате поголем придонес во работата, фаќате … read more »

[МзЗ] РЕФОРМИ ВО ЗДРАВСТВОТО + ЈАВЕН ПОВИК

33 Day 1,143, 17:31 Republic of Macedonia (FYROM)

Здраво еМакедонци,

Како нов Министер за Здравство најпрво сакам да ви посакам на сите Среќна Нова 2011 година исполнета со многу среќа, љубов, по некоја паричка и највеќе од се ЗДРАВЈЕ! :)

Воедно православните еМакедонци да ги поздравам со - Хр

read more »

[MзЗ] Бесплатен леб за сите нови играчи!

244 Day 1,119, 14:56 Republic of Macedonia (FYROM)

Поздрав жители на еМакедонија!За топло добро дојде на сите нови еБебиња ќе добијат леб.

Потребно е само да пишете коментар сакам љеп :D
Ќе добиете од тија нашите не од овие д'лгив

read more »