Ambient on/off

[МзЗ] Храна за сите бебиња

7 Day 2,421, 02:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[МзЗ] Храна за сите бебиња


Ќе бидам кратка и јасна, и овој месец продолжуваме со поделба секој ден по 500 енергија за секое бебе кое ќе се пријави на следниов линк http://tinyurl.com/ps8jd4h и кое има од 200 до 3200 сила

Ја пишувам оваа ст

read more »

[МзЗ] –Отчет за месец јуни

13 Day 2,418, 12:03 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер Македонци


Еве како што е редот јас да напишам статија со отчет за сработеното изминатиот месец.
Голема благодарност до Ivan32322 кој многу ми помогна и нахрани многу бебенца
Исто така благодарност до Ефиљо други кој донираше 1

read more »

[МзЗ] –Отчет за изминатите 12 дена

10 Day 2,402, 06:56 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[МзЗ] –Отчет за изминатите 12 дена

Здраво, драги бебенца и поголеми бебиња кој се гладни за цицка

Нема многу да пишувам, еве видете колку е поделено... колку пари е потрошено
Само ќе ве замолам за Shout за да видат повеќе бебиња бидејќи мн

read more »

[МЗЗ] За посилни бебенца

35 Day 2,390, 10:52 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден браќа и сестри !!!

Добар ден Македонија !!!Најпрво да му ја честитам победата за преседател на ivan.sk

[/read more »

[МзЗ] Збирање на средства за Одбрана

31 Day 2,343, 09:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар ден Македонци и Македонки о/

Пред се на сите ви ги честитам Велигденските празници на сите да сте ми живи и здрави и само убавини да ве следат...

Сите неочекувано видовме дека С … read more »