Ambient on/off

Hello eBelgium

12 Day 1,784, 15:47 Published in Belgium Belgium Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello eBelgium,

After a long time i have returned to this beauthiful country with very nice people. It is my pleasure to help eBelgium in the next few months. I will be here for anyone who will need some kind of advice or weps and food. … read more »

[DarkoDimovski1] Објаснувања на проблемите

32 Day 1,766, 15:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо,

Конечно се исполни еМакедонскиот сон, сонот за 10 ресурс. Патот беше макотрпен, долг, тежок и понекогаш суров. Но со сигурност Македонија го живее еСонот, сонот за 10 ресурс. Браво Македонци сите сте заслужни за овој голе … read more »

[DarkoDimovski1]Wind of change

55 Day 1,762, 07:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello Macedonians,
Hello people around eWorld,


I’m writing this article based on a critics on Macedonian behaviour about eSpain and ePoland.
This article i’m going to write like Macedonian player who is proud of his country, not like … read more »

Македонскиот синдром

19 Day 1,732, 18:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо,

После подолго време пишувам артикл од мојот весник бидејќи осетив потреба за тоа. Статијава нема да ја пишувам како МоФА, туку како еден обичен еграѓанин на оваа заедница.

Македонија повторно е една од водечките сили в … read more »

Македонија пред се

23 Day 1,707, 08:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Незнам од каде да започнам со статијава, ниту пак знам дали има смисла да се напише, но сепак ќе започнам па ќе видиме дали ќе го притиснам копчето за да ja објавам.

еМакедонија - Колку тоа звучеше моќно на времето по првиот и вториот бејби

read more »