Ambient on/off

Состанок на ОНЕ + случувања

123 Day 1,687, 13:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо,

Пред 1 саат започна состанокот на ОНЕ каналот на кој присуствувавме јас, Glamche и goodbeer.

Работите започнаа како што започнаа и имаше договори за тактиките за кој нема да проговорам ниту пак имав намера да го сторам тоа.

read more »

Македонија надвор од ОНЕ

135 Day 1,686, 16:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонијо,

Повторно јас и артикл поврзан околу ОНЕ и нивната политика.

Доволно беа шанси, доволно беа опомени кон ОНЕ и тие кој го предводат. Последна шанса беше дадена, неискористена од нивна страна.

Следно што следува е нав

read more »

Предлог како понатаму

14 Day 1,682, 10:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо,

Деновиве се почесто почнав да пишувам статии за еМакедонија и нејзиниот напредок од моја гледна точка..

Тоа што сакам во моментов да го предложам е следново:

- Додека сме под циганска окупација да ги баталиме … read more »

Ајде малце организација

13 Day 1,681, 09:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо,

Повторно пишувам статија со цел да ја подобриме ситуацијата во еМакедонија и ситуацијата со нејзините еВојници.

Што барам од сите нас?

Ајде 3-4 дена да запнеме јако, да не дозволиме ауспусиве да не избришат, … read more »

Нови промени на ден 1,680

7 Day 1,680, 07:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонијо,

Статијава ја пишувам за да ви ја објаснам новата воена промена од страна на админите. Станува збор за Rocket Factory.

Со поседување на Rocket Factory ќе бидеш во можност да произведуваш свои сопствени ракети кои ќе ти … read more »