Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Life is a gag.Make it fun.

Divizioni i 2t ILLYRIAN ACADEMY!

6 Day 1,666, 03:29 Albania Battle orders Battle ordersPershendetje Illyrians , kete artikull po e shkruaj qe tju tregoj qe nga sot do ndalohen supplies , dhe do bejm group fight dhe aty do merrni te gjith supplies permenjeher!

[img]http://i50.tinypic.[/img] … read more »

Rregullat e reja ne illyrian academy

15 Day 1,663, 12:54 Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje , kete artikull po e shkruaj qe ti njoftoj pjestaret e Illyrian academy qe nga neser do te marrim masa per ata qe nuk futen ne chat , pasi qe te shtunen (09/06/12) patum group fight dhe u … read more »

Luftimi ne GRUP ne ILLYRIAN ACADEMY

23 Day 1,661, 07:07 Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje ILLYRAIN te akademis.
Te shtunen do te bejm nje luftim ne grup , ju do vini ne chatin ton dhe do merrni TANKE sipas health qe keni ju duhet te jeni me full health , pra duhet prania e … read more »

"Pastrimi" ne ILLYRIAN ACADEMY

11 Day 1,657, 14:27 Albania Warfare analysis Warfare analysis


Pershendetje , sot nga akademija e illyriansve jan "pastruar" me shum se 100 pjestar sepse ishin inaktiv kishin me shum se 2-3 muaj qe nuk ishin futur , nga 190 sa ishin tash kemi 90 qe jan aktiv … read more »

ILLYRIAN ACADEMY SUPPLIES!

13 Day 1,655, 05:33 Albania Warfare analysis Warfare analysis


Pershendetje,arsya qe pe shkruaj kete artikull eshte te informoj te gjith pjestart e Illyrian academy se shpejti do fillojm te japim supplies(ndihma) per Illyrian Academy,pasi jemi shum te fokusuar ne MU- … read more »