Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Life is a gag.Make it fun.

10k ALL = 1 EURO nvala

1 Day 3,163, 14:25 Published in Albania Albania Financial business Financial business

10k ALL = 1 EURO nvala.
25k ALL = 2 EURO
40K ALL = 3 EURO
kush don me ble let shkrun mesazh.

read more »

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Day 2,360, 13:29 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

read more »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Day 2,345, 02:42 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/read more »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Day 2,341, 07:00 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/read more »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Day 2,340, 05:03 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/read more »