Ambient on/off

eSuomen päätöksentekoon ryhtiä - Aulis ja LEP eduskuntaan!

8 Day 1,892, 01:01 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

eSuomalaiset!

Perjantaina on tullut jälleen aika äänestää eSuomelle uusi eduskunta. Lienee tarpeetonta muistuttaa, että kansanedustajan virka ei maassamme tarkoita (tai ainakaan sen ei pitäisi tarkoittaa) pelkästään komeaa titteliä vaan myö … read more »

eSuomen poliittinen kenttä turbulenssissa

17 Day 1,857, 02:36 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Pelkästään ilolla en ole seurannut eSuomen sisäpolitiikkaa paluuni jälkeen. Väkiluku on laskussa, uusien kansalaisten on vaikea löytää tarvitsemaansa apua, vanhat kansalaiset eläköityvät tai muuttavat ulkomaisiin veroparatiiseihin leveämmän leivän ää

read more »

Vaalitulokset: WP ääniharava, SP suurin voittaja + ulkomaiden katsaus

13 Day 1,833, 10:02 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Marraskuun eduskuntavaalit on nyt pidetty, ja on tulosten aika. Suomen eduskunta kutistui edelliskauden 40-henkisestä 30-henkiseen, mutta toisaalta annettujen äänien määrä kasvoi 490 äänestä 538 ääneen. Eduskuntavaalien lopulliset tulokset ohessa:

read more »

Virallisen Valvojan Vaalihaastattelut, 11/2012

13 Day 1,831, 00:24 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Huomenna on taas se aika kuukaudesta, kun kansalaiset ympäri maan tungeksivat äänestyskoppeihin kantamaan tukensa jollekin eSuomen puolueista. Suurin osa varmasti toivoo maan saavan parhaan mahdollisen eduskunnan, mutta lähes yhtä monelle on täysin

read more »

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

21 Day 1,827, 11:43 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentEilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta read more »