Ambienti on/off

eSuomen päätöksentekoon ryhtiä - Aulis ja LEP eduskuntaan!

8 Dita 1,892, 01:01 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

eSuomalaiset!

Perjantaina on tullut jälleen aika äänestää eSuomelle uusi eduskunta. Lienee tarpeetonta muistuttaa, että kansanedustajan virka ei maassamme tarkoita (tai ainakaan sen ei pitäisi tarkoittaa) pelkästään komeaa titteliä vaan myö … lexo më shumë »

eSuomen poliittinen kenttä turbulenssissa

17 Dita 1,857, 02:36 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Pelkästään ilolla en ole seurannut eSuomen sisäpolitiikkaa paluuni jälkeen. Väkiluku on laskussa, uusien kansalaisten on vaikea löytää tarvitsemaansa apua, vanhat kansalaiset eläköityvät tai muuttavat ulkomaisiin veroparatiiseihin leveämmän leivän ää

lexo më shumë »

Vaalitulokset: WP ääniharava, SP suurin voittaja + ulkomaiden katsaus

13 Dita 1,833, 10:02 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Marraskuun eduskuntavaalit on nyt pidetty, ja on tulosten aika. Suomen eduskunta kutistui edelliskauden 40-henkisestä 30-henkiseen, mutta toisaalta annettujen äänien määrä kasvoi 490 äänestä 538 ääneen. Eduskuntavaalien lopulliset tulokset ohessa:

lexo më shumë »

Virallisen Valvojan Vaalihaastattelut, 11/2012

13 Dita 1,831, 00:24 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Huomenna on taas se aika kuukaudesta, kun kansalaiset ympäri maan tungeksivat äänestyskoppeihin kantamaan tukensa jollekin eSuomen puolueista. Suurin osa varmasti toivoo maan saavan parhaan mahdollisen eduskunnan, mutta lähes yhtä monelle on täysin

lexo më shumë »

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

21 Dita 1,827, 11:43 E Publikuar në Finland Finland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseEilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta lexo më shumë »