Ambienti on/off

Join the new world

 

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

Dita 1,827, 11:43 E Publikuar në Finland Finlanda nga Aulis Gerlander


Eilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta nousi harmaahapsinen mies, joka oli pukeutunut marraskuiseen säähän aivan liian kevyesti. Risupartainen mies loikki nopeasti terminaalin lämpöön, ja nykäisi päässään olleen fedoran lähes silmiensä peitoksi. Terminaalissa mies ohjattiin luukulle, jonka edessä hän kaivoi laukustaan esiin sinikantisen passinsa, jonka kannessa luki República Federativa do Brasil. Virkailija kurkisti kuvaa ja miehen kasvoja muutamaan kertaan, mutta taivutti lopulta suunsa väkinäiseen hymyyn ja sanoi:
- Tervetuloa takaisin Suomeen, herra Gerlander.


Kuka ihmeen Aulis Gerlander?

Jos et ollut eSuomen asukas loppuvuonna 2009, et todennäköisesti tunne minua laisinkaan. Pieni esittely lienee siis paikallaan. Synnyin eSuomeen 21. marraskuuta 2009, ja varsin nopeasti päätin etten tyytyisi pelkkään rivikansalaisen asemaan. Lyhyen poliittisen urani aikana ehdin toimia sittemmin kuopatun Suomen Jalkapallopuolueen taustajoukoissa sekä eSuomen ePohjois-Korean konsulina. Otin myös aktiivisesti kantaa eSuomen poliittisen kentän tilaan mediavaikuttajana ja keskustelunavaajana. Lehdestä ja eSuomen foorumilta voi yhä lukea ainakin osan silloisista avauksistani.Vuodenvaihteessa jouduin kuitenkin henkilökohtaisista syistä tekemään vaikeita ratkaisuja tulevaisuuteni suhteen. Ottamatta sen suuremmin kantaa taustalla olleisiin tekijöihin, oli maastamuutto väistämättömänä edessä, ja niinpä pakkasin käpsäkkini ja suuntasin eBrasilian lämpöön. Vielä tänäkään päivänä en suostu paljastamaan matkani tarkoitusta tarkemmin, mutta sen verran voin kertoa että pyrin tekemään vain sen mikä olisi parhaaksi rakkaalle kotimaalleni eSuomelle. Suureksi harmikseni en pystynyt velvollisuuksiani kuitenkaan odotuksien mukaisesti täyttämään.

Paluu juurille

Muutama viikko sitten heräsin eBrasiliassa rannalta ilman kenkiä ja lompakkoani. Liian monta caipirinhaa edellisiltana kenties? Noustessani istumaan huomasin käyttäneeni tyynynä brasilialaista lehteä, jonka kannessa kerrottiin eSuomen olevan ahtaalla vihollistensa välissä. Lukaisin jutun, ja päätin etten jäisi enää hetkeksikään toiselle puolelle maapalloa, vaan palaisin takaisin kotimaahani. Kyllähän sitä ihminen voi jatkuvaan auringonpaisteeseenkin kyllästyä...Joten tästä päivästä lukien olen jälleen eSuomessa. Yritän päästä normaaliin päivärytmiin mahdollisimman nopeasti, ja hetki sitten sain myös kansalaisuuteni takaisin. Vuodet eBrasiliassa ovat pyyhkineet muististani lähes kaikki eSuomen kuviot, joten otan mielelläni vastaan ohjeitanne ja neuvojanne. Pidemmällä aikavälillä tarkoituksenani on jälleen aktivoitua politiikassa sekä nostaa Virallinen Valvoja takaisin ansaitsemalleen paikalle maan arvostetuimpien ja laadukkaimpien lehtien joukkoon.

Miten on, muistaako kukaan enää vanhaa Aulista?

Aulis Gerlander
Virallisen Valvojan päätoimittaja
 

Komentet

Master Of Brutality
Master Of Brutality Dita 1,827, 11:53

Toki muistetaan, tervetuloa takaisin!

Fozzie69
Fozzie69 Dita 1,827, 20:27

Nukkumatin pahin vihollinen....

Cure
Cure Dita 1,828, 23:34

Tervetuloa takaisin : )

Paroni
Paroni Dita 1,828, 00:22

Tervetuloa!

Kammo XXlII
Kammo XXlII Dita 1,828, 00:31

Kyllähän minä Auliksen muistan ja taisin olla juuri silloin lähettiläsvastaavana kun Aulis hoiti konsulin hommia. Tervetuloa vaan takaisin : )

kalupakki
kalupakki Dita 1,828, 00:50

moi mitä kullu

Pedersprii
Pedersprii Dita 1,828, 01:37

Moi aulis ketä mies tietä?

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dita 1,828, 07:27

Aulis, Suomi on muuttunut poissaollessasi. Varo näitä "kullu"-miehiä!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dita 1,828, 07:30

Hmm, enpä tainnut itse olla noihin ailkoihin aktiivinen. Tervetuloa kuitenkin takaisin. Jalkapallisteja muistellessani kuvittelisin, että sopeudut hyvin spurdolauman sekaan ; )

Matrim Cauthon
Matrim Cauthon Dita 1,828, 09:12

Ollos tervetullut takaisin synkkään Suomeen!

Ripulipillu
Ripulipillu Dita 1,828, 10:26

Tervetuloa vain! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi suurta LEPiä

Corvus C
Corvus C Dita 1,828, 10:45

Ei kai pallisteissa ollut kuin pari häirikköä? Kendo ja Kupu.

JokkeT
JokkeT Dita 1,828, 10:46

Kukapa ei muistaisi Aulista?

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dita 1,828, 12:15

Foorumisti havaitu! : D

Meitsi syntyi tasan päivää myöhemmin (22 marraskuuta 2009) näemmä. Sulla on kyllä aika paljon kirittävää, et tainnut yhtään pelata täs välissä?

Jos puoluetta etsit, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi eSuomen suurimpaan ja seksikkäimpään puolueeseen, Liberaaliin Edistyspuolueeseen!!

Welcome back!

Aulis Gerlander
Aulis Gerlander Dita 1,828, 12:27

Kiitos tervetulotoivotuksista! Mukavaa olla taas eSuomessa ja huomata, että jotkut allekirjoittaneen vielä muistavatkin.

Toistaiseksi pitäydyn vielä puoluepolitiikan ulkopuolella. Pitkän poissaolon jälkeen huomaan vain, että puoluekenttä on kovasti muuttunut, ja aionkin aivan ensimmäiseksi seurata millä kentillä mikäkin puolue säntäilee.

Tähän liittyen onkin tulossa mielenkiintoista asiaa Viralliseen Valvojaan jo lähipäivien aikana. Pysykäähän siis linjojen päässä!

juzmar
juzmar Dita 1,828, 13:23

tervetuloa

Hawley
Hawley Dita 1,829, 07:13

SJP o/

Olisko manifestin uudelleen julkaisu paikallaan näin foorumistien uudelleen herätessä? 😃

Kokkelis
Kokkelis Dita 1,829, 07:45

On se kova äijä, vaihtaa täydet bonarit kotimaan kansalaisuuteen!
Instavote

Juluma
Juluma Dita 1,829, 08:57

mitä kulluu

Ripulipillu
Ripulipillu Dita 1,830, 06:36

kuka niillä bonareilla muutenkaan tekeemitää :DD no ei kukaa :DD HOMOT

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.