Ambient on/off

Здраво

39 Day 2,218, 12:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Денеска ќе зборуваме за животните желби. Нечија животна желба е да ебе на чопер, нечија е да оди во Америка, а нечија пак, да не го стигне раката на ВМРО. Но и покрај се, според мене, најголема животна желба е онаа на АнтиталенаТ да ги допре цицките

read more »

Кандидатура (ОТКАЖАНО ПОРАДИ МЕТАЛЕЦОТ)

18 Day 2,204, 17:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Чисто да ви кажам дека треба да ме гласате пошо другиве се помлади од мене и пошто ќе се деси пичвајз. Тимот ќе биде соопште највеќе за 24 часа. Малку како потресени се од понудата, па треба да се смират.


ХОБАНЕ, ШИТКАЧУ, НАРЕДНАТА ШУТКА НЕМА ДА

read more »

Можда изгубив

14 Day 2,177, 18:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Можда изгубив. Ама изгуби и Аце Жути. Он е два пати јас.

read more »

Се кандидирам

8 Day 2,169, 17:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се кандидирам за претседател.

http://www.youtube.com/watch?v=d05A36KBS2A

Поздрав.

read more »

Статија

35 Day 1,899, 05:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Гледам, не сум напишал статија повеќе од 100 дена. И еве, пишувам. Спремаме проект. За нашколо. Ќе биде многу јак. Имам и нов мобилен. И вчера со троопер пола саат праевме муабет. Додуша он сереше и збореше со мене. На крајот не изми раце. Сакаше да

read more »