Ambienti on/off

ПОДЕЛБА НА ЛЕПЧЕ СО ПАРИЧКА (ЗАВРШЕНО)

95 Dita 1,873, 16:24 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Делам храна, поделбата ќе заврши за 2 дена (07.01.2013 23:59).
Имам земено доста К2 леб, па на крајот на поделбата, вкупниот леб ќе го поделам на сите.
[img]http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2010/feb/7Z5_bread.png[[/img]

lexo më shumë »

ВТОРАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

5 Dita 1,871, 08:34 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Сега ќе ви ги соопштам топ 10 активни (подредени по сила) македонски играчи кои се во втора дивизија:

01. Lazio16
Сила: 12,580.50
Ранк: Национален Херој **
Инфлуенс за еМакедонија: 880,174

02. huroto
Сила: 11,401.37
Ранк: Врховен Маршал **

lexo më shumë »

ПРВАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

12 Dita 1,866, 06:55 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Со последниот Baby Boom бројот на играчите во еМакедонија се зголеми за околу 1500, а со тоа и бројот на играчите во Д1. Тие придонесоа за победи во војните на еМакедонија, но исто така и играчите кои од порано се во играва.
Сега ќе ви ги соопштам т

lexo më shumë »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

4 Dita 1,845, 11:58 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX … lexo më shumë »

ВИЦОВИ :)

2 Dita 1,841, 10:09 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

· Синот: Мамо ти ме излажа...
Мајката: Кога сине ?
Синот: Ти ми кажа дека мојот помал брат е АНГЕЛ ?
Мајката: Да така ти кажав..
Синот: Тогаш зошто не леташе кога го фрлив низ БАЛКОНОТ?

· Ќерката - Мамо, мамо, Гоце ми го покажа

lexo më shumë »