Ambienti on/off

Join the new world

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Dita 1,845, 11:58 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga WajaX

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX
 

Komentet

Jack84
Jack84 Dita 1,845, 13:34

XXXXXXXXXXX!!

krismaster7
krismaster7 Dita 1,845, 14:23

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXxx

DGKukusev
DGKukusev Dita 1,846, 03:46

XXXXxxxXXxxXxxxxXXXXXxxxXxxx........ XX xxxXXxx xxXx xX ...

menon111
menon111 Dita 1,849, 10:23

s985

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.