Ambienti on/off

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!

119 Dita 1,892, 02:57 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!
Значи складиштето се полни и место снемува затоа решив да направм една поделба...
Нема многу но сепак од срце за својот македонски народ !!!
За да добиете лебче треба да направите:
1.СУБ!
2.ВОТЕ!
3.АДНЕ

lexo më shumë »

ПОЛСКА ИЛИ ТУРЦИЈА дилема на неделата !

1 Dita 1,851, 01:08 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

Како што гледам тука има голема забуна , луѓе не пукајте ни за Полска ни за турците ...


Можеби некој ке рече сетете се на сите добри нешта кој тие ги направиа за нас ....


Но добрите дела се безначителни во споредба со оние лошите кога ни б

lexo më shumë »