Ambienti on/off

Join the new world

 

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!

Dita 1,892, 02:57 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga picopevalo

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!
Значи складиштето се полни и место снемува затоа решив да направм една поделба...
Нема многу но сепак од срце за својот македонски народ !!!
За да добиете лебче треба да направите:
1.СУБ!
2.ВОТЕ!
3.АДНЕТЕ МЕ ЗА ПРИЈАТЕЛ!
4.ШАУТ ДА ВИДАТ ПОВЕКЕ ИГРАЧИ!
5.ВО КОМАНТАР ПИШЕТЕ БРОЈ НА СУБ И ВОТЕ!


За шаут :
ОД СРЦЕ ЗА СВОЈОТ МАКЕДОНСКИ НАРОД !!!
http://www.erepublik.com/en/article/-50-q2--2199784/1/20

 

Komentet

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,892, 03:35

3/23+add+shout

aero73
aero73 Dita 1,892, 03:46

v5 s25

dia761
dia761 Dita 1,892, 04:47

v6 с 26

Negotinecot
Negotinecot Dita 1,892, 04:57

v7 s27

Strong Pawn
Strong Pawn Dita 1,892, 05:43

v8 s28 +add +shout

SSokirac
SSokirac Dita 1,892, 06:07

v9+sub29 +shout +add

RyzeGR
RyzeGR Dita 1,892, 06:42

v10+sub29+shout+add!

kronos777
kronos777 Dita 1,892, 06:44

v11 s30

devil04
devil04 Dita 1,892, 08:05

v12s31

DarsDars
DarsDars Dita 1,892, 08:30

v13 s32 +add +shout

mars2035
mars2035 Dita 1,892, 09:00

14/32

simmonna
simmonna Dita 1,892, 09:11

15/33 add shout

bojko3131
bojko3131 Dita 1,892, 09:22

v16 s 34

cProkopie
cProkopie Dita 1,892, 09:23

Sakas da kazes, od srce za tvojot MM.. lol

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,892, 09:35

18б35

CFCBG
CFCBG Dita 1,892, 09:41

19/36

IvoGeorgi
IvoGeorgi Dita 1,892, 09:44

20/37

Ivo4
Ivo4 Dita 1,892, 09:46

21/38

stanisavs
stanisavs Dita 1,892, 09:47

22/39

RagingGod
RagingGod Dita 1,892, 09:48

23/40

Bright Sight
Bright Sight Dita 1,892, 09:51

24/ 41 / add / shout

Kosta Fakirchev
Kosta Fakirchev Dita 1,892, 09:57

26/42+add+shout

LogainAblar
LogainAblar Dita 1,892, 09:59

v27/s43 / add/ shout

Sir Mort
Sir Mort Dita 1,892, 10:00

28/44

djabalaka2
djabalaka2 Dita 1,892, 10:02

29/45 + add + shout

Orcworc
Orcworc Dita 1,892, 10:05

v30 s46 add shout

DanielGeorgiev2
DanielGeorgiev2 Dita 1,892, 10:12

33/47 + sh.

bulgarin93
bulgarin93 Dita 1,892, 10:15

34/48

Bagi21
Bagi21 Dita 1,892, 10:17

35/49

stoyanboyanov
stoyanboyanov Dita 1,892, 10:19

36/50 + shout & add

Golf95
Golf95 Dita 1,892, 10:22

37/51

Plamko72
Plamko72 Dita 1,892, 10:27

v38/s52

kosturkoff
kosturkoff Dita 1,892, 10:30

39/53

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,892, 10:31

40 / 54

umripluto
umripluto Dita 1,892, 10:38

42/55

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,892, 10:39

v41 sub 56

Qnitsa bg
Qnitsa bg Dita 1,892, 10:39

43/57

Simeon Veliki Na Tri Moreta
Simeon Veliki Na Tri Moreta Dita 1,892, 10:42

44/58

MacedoniaUnchained
MacedoniaUnchained Dita 1,892, 10:43

v45 s58 add shout

Vance Angelov
Vance Angelov Dita 1,892, 10:50

v46\s59

ecvet
ecvet Dita 1,892, 10:52

47 / 60

prostokreten
prostokreten Dita 1,892, 11:13

48/61

Borislaw Stanchew
Borislaw Stanchew Dita 1,892, 11:14

v 49 s 61

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,892, 11:15

50/62

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,892, 11:30

51/63

TrpcheDJ
TrpcheDJ Dita 1,892, 11:58

v53 s64 + add + shout

MartinnnMKD
MartinnnMKD Dita 1,892, 12:01

v54 + s65 + add + shout

Valeviko
Valeviko Dita 1,892, 12:17

56/66

Zap6
Zap6 Dita 1,892, 12:24

57/67

vlatko stojkov
vlatko stojkov Dita 1,892, 12:46

58 68 add i shaut !

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.