Ambienti on/off

Say NO with me!

38 Dita 2,726, 07:43 E Publikuar në Romania Romania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

My friends, pls say NO with me!Say NO to Poland, say NO to Hungary! I see the new approach and i cant stand aside.
You lexo më shumë »

*-ebaby-bucket-challenge-*

18 Dita 2,621, 13:43 E Publikuar në Romania Romania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Salut,


Am fost provocat!

Regula e simpla, trebuie sa dau 5g la 3 pitici altfel 30g celui care m-a provocat PMihai

Tin la goldul meu asa ca am decis:

[img]http://[/img] … lexo më shumë »

nimeNY sau clonele votante NEluptatoare!

96 Dita 2,607, 15:37 E Publikuar në Romania Romania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Salut,


ca sa nu avem niciun dubiu nimeni din NY aka zemuila, aka pastilatul, aka paranoia, aka clonar infect urmeaza sa scoata un articol pompos de blamare a unitatilor mari pentru non combatul vs. … lexo më shumë »

Je suis Charlie!

234 Dita 2,605, 12:01 E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

All sympathy for the French people!

I hope i will never see such hatred in this game! … lexo më shumë »

Polonia venim? :D

33 Dita 2,574, 02:22 E Publikuar në Romania Romania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

My friends,

maybe it's time for "Polonia venim!" 😃

- Suggested musical background[img]http://s7.postimg.org/[/img] … lexo më shumë »