Ambienti on/off

За ендорс

4 Dita 2,684, 08:14 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Од причина шо плато ги помина сите граници на глупост досега спознаени и испитани. Се молат сите роднини и пријатели да поможат со ендорс и да пишат/постават во коментар линк до нивна статија за иста услуга такозвана ендорс

Фала многу и пријатно,

lexo më shumë »

For Mission.LAST PART!!!.... Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (3/3)

31 Dita 2,540, 04:01 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

LAST PART....THANKS FOR COMMENTS...

000 0000000
00 00 00
0 * * 0 00
0 0 00
0 **** 0 00
00 00 00
000 00


lexo më shumë »

For Mission. Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (2/3)

27 Dita 2,520, 00:00 E Publikuar në Chile Chile Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Just comment pls !!! Thanks a lot!!!

lexo më shumë »

Don't Worry Be Happy (Part 1/3) !!! 100 Energy for first 25 comments...

28 Dita 2,493, 09:32 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...

lexo më shumë »

За македонскиот идиотизам !!!!

3 Dita 1,846, 13:39 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за он

lexo më shumë »