Ambienti on/off

Join the new world

 

За македонскиот идиотизам !!!!

Dita 1,846, 13:39 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga Gideon95

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за оние кои до вчера ги пцуевте...

Од наш интерес било да пукаме за полска???
Кој е тој интерес???
Дај кажете па после барајте да се пука!!!

Со вакви ИДИОТИ никогаш нема да бидеме eСила...ќе скапеме со 3 ресурси...

 

Komentet

waldemardp
waldemardp Dita 1,846, 16:10

От так завжди воти і саби тільки за зброю та їжу ))) а інакше не як (

Felllix
Felllix Dita 1,848, 01:30

o7

Nash M
Nash M Dita 1,848, 05:29

v

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.