Ambienti on/off

Вести во 23 и 15

4 Dita 2,781, 14:18 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Вести на а1, добро вечер !

Неофицијална информација пристигна утринава, дека пред болницата за душевни болести забележано е лице со црно црвена маичка како се тркала по земја чиниш рулет од казино вртит... По брзата интервlexo më shumë »

Глувонема приказна

5 Dita 2,693, 11:22 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]htt[/img] … lexo më shumë »

Време е за вистината!

38 Dita 2,656, 14:45 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ден 27.02.2015

Време е за вистината!

Јас стварно неможам вака, па сите што ќе се пронајдите во статијата ИЗВИНЕТЕ вака ама... мора народот да знае све за државниот врв!

Вистината за љуботен! ФАНТОМЕЕЕЕ! ХАГ ќе ти суди!
[img]http://[/img]

lexo më shumë »

Кој го зема медот ?

33 Dita 2,119, 05:02 E Publikuar në Serbia Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

lexo më shumë »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

63 Dita 1,902, 02:42 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тlexo më shumë »