Ambienti on/off

Здраво Боби!

13 Dita 1,890, 17:28 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Здраво Боби!Оваа кратка статија ти ја посветувам тебе и на твојот дебакл од мандат.


Време е, за доброто на играва, да пуштиш еден закон за ИМПИЧМЕНТ кој ќе помине ка … lexo më shumë »

Кандидатура [ Антиталенат ]

19 Dita 1,871, 07:18 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Кандидатурата на Антиталенат


Најбољи кандидат (за пукање сеир) до сега, дури и Zoran Makedonski

lexo më shumë »

Новогодишни барокни разгледници од Kostapler$

36 Dita 1,866, 18:32 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Како што веќе добро знаеме, Коштаплери влегоа во валкана политичка кампања за избор на ЦП од нивната единица, олицетворена во името, ликот и делото на АнтиталенаТ.
[img]http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/[/img] … lexo më shumë »

Kostapler$ Propaganda

37 Dita 1,864, 17:56 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Се започна од стариот добар чичко Едвард Бернајс (Edward Bernays).
Пионер во областа односи за јавност и пропаганда.

Па,

lexo më shumë »

Just sayin

23 Dita 1,864, 07:19 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Браво за маркетингот, Коштаплери!


Но, чекај!
Кому искрено му чуе за тоа дали Анти ќе биде претседател, за целата еуфорија околу тоа, a и за претседателски избори воопшто!?
lexo më shumë »