Ambient on/off

Join the new world

 

Здраво Боби!

Day 1,890, 17:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by M.I.K
Здраво Боби!Оваа кратка статија ти ја посветувам тебе и на твојот дебакл од мандат.


Време е, за доброто на играва, да пуштиш еден закон за ИМПИЧМЕНТ кој ќе помине кај конгресмените и да си отидеш од функцијата што ја имаш.

Ако помине законот ќе бидеш истовремено и најкул президент, пошто сам си побарал и сам си изгласал импич.


И на крајот од денот редно време е овој режим да заврши!Поздрав


В+С
 

Comments

M.I.K
M.I.K Day 1,890, 17:37

Здраво Боби!

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2199028/1/20

BIazeX
BIazeX Day 1,891, 02:53

M.I.K сакаш Анти да е цреп? Гарант те има шмекнато на собиранката

AntitalenaT
AntitalenaT Day 1,891, 03:02

Знаев дека ме посакуваш.

TheTrooper69
TheTrooper69 Day 1,891, 03:12

сакам да имам виртуелен секс со една особа, додека друга особа ќе ми пее песна од дино мерлин.

Krvnikot
Krvnikot Day 1,891, 03:13

Koja e tipkava?

dimzaaa
dimzaaa Day 1,891, 08:01

IMPICHMENT

Stev4o
Stev4o Day 1,891, 08:46

Овие кој од кој се антиталенти!

НЕМА ИМПИЧМЕНТ ЗА ИНАТ НА СЕСТРАТА НА АНТИТАЛЕНАТ!

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,891, 09:08

ПИЧМИ!

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,891, 13:47

S E K O J A C E S T ! 😃 😃 😃 😃 😃

Ivan Vancho Makedonski
Ivan Vancho Makedonski Day 1,891, 14:41

Знаев дека тајно се обичате со Анти и еве сега излегува сФе на виделина

pyrosativa
pyrosativa Day 1,891, 17:35

шо бе и президент сме имале ?!

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,892, 03:47

Вади бурето со катран и пердувите!!!
ќе има постапка!!!!!

: ))))))

Sarafov Vojvoda
Sarafov Vojvoda Day 1,892, 04:23

Здраво M.I.K

Ако влезеш у Коштаплерс добиваш групен lapdance. Комплименти од единицата.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.