Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Afla adevarul din prima sursa!

[Presedinte] Multumesc Moldova!

12 Dita 1,842, 09:55 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!Iata ca se scurg ulimele ore … lexo më shumë »

[Presedinte] Traiasca Republica ...EDIT

8 Dita 1,833, 10:42 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!EDIT: Sunt putin … lexo më shumë »

[Presedinte]La ce punct suntem

9 Dita 1,825, 09:13 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!Buna ziua Stimati Cetateni[/lexo më shumë »

[Presedinte] Oastea Moldovei | Presedintele raspunde.

30 Dita 1,816, 13:32 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!Buna ziua Stimati Cetateni[/lexo më shumë »

[Presedinte] Inceput de mandat

10 Dita 1,814, 15:24 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!Buna ziua Stimati Cetateni[/lexo më shumë »