Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Afla adevarul din prima sursa!

[Pentru Moldova!] Echipa Guvernamentala

12 Dita 1,811, 14:08 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!Buna ziua Stimati Cetateni[/lexo më shumë »

[Pentru Moldova!] Economie, Presa si Educatie.

7 Dita 1,809, 13:41 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!

[img]http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/[/img] … lexo më shumë »

[Pentru Moldova!] Politica Externa si Organizare Militara

19 Dita 1,806, 13:35 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalutare Natiune!

[img]http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/[/img] … lexo më shumë »

Pentru Moldova!!!

35 Dita 1,800, 12:39 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Fundal muzical recomandat


lexo më shumë »

Declaratia de Alianta si Fraternitate

74 Dita 1,676, 05:22 E Publikuar në Republic of Moldova Republic of Moldova Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Buna ziua.[ … lexo më shumë »