Ambienti on/off

Join the new world

 

New Era members claim your 400q2

Dita 1,827, 16:40 E Publikuar në United Kingdom Britania e Madhe nga Sir Winston S Churchill


New Era the party for new players !

I have been building up some food stock and it time to clear the storage

Today I'm handing out 400 q2 to all New Era members under level 30

To claim your free food just add you name to the comment section below

There is also a link at the bottom to claim your free q7 tanks.

Also find here a list of New Era related stories in the media.

Please add your thoughts, comments and votes.

New Era Policy
http://www.erepublik.com/en/article/new-era-policy-2160259/1/20

Comparing New Era Policy
http://www.erepublik.com/en/article/the-economist-comparison-of-new-era-and-tup-policy-2160814/1/20

New Era Congress Signups
http://www.erepublik.com/en/article/new-era-congress-signups-2160817/1/20

A New Dawn
http://www.erepublik.com/en/article/a-new-dawn-of-newspaper-2160752/1/20

The End Is Not Nye
http://www.erepublik.com/en/article/the-end-is-not-nye--2160970/1/20

Discussion about Justice
http://www.erepublik.com/en/article/discussion-about-justice-2160943/1/20

Free q7 Tanks For New Era Members
http://www.erepublik.com/en/article/q7-tanks-for-all-new-era-members-2159695/1/20

To join the party of the Future

click here http://www.erepublik.com/en/party/new-era-472/1

Lets create a New Era
 

Komentet

Carnconnor
Carnconnor Dita 1,827, 17:01

Yums! Good job helping out those with less than you, but don't worry about sending me some, I tick over 🙂

Cindy021
Cindy021 Dita 1,827, 17:03

looking forward to getting the food, ty 🙂

Treacherous
Treacherous Dita 1,827, 17:09

Good Stuff

Bad Carrot
Bad Carrot Dita 1,827, 17:09

thanks in advance 🙂

Jorge Gonzalez von Marees
Jorge Gonzalez von Marees Dita 1,827, 17:11

damn im 31 🙁

kiril73
kiril73 Dita 1,827, 17:11

thanks : )

prostokreten
prostokreten Dita 1,827, 17:30

v+s old shout

D0thraki
D0thraki Dita 1,827, 17:59

Q7 please thank you

Rakurules
Rakurules Dita 1,828, 00:06

nice one m8

The Warior of Jochhism
The Warior of Jochhism Dita 1,828, 01:43

v

cenodekaMKD
cenodekaMKD Dita 1,828, 02:46

nice one

Angel With Attitude
Angel With Attitude Dita 1,828, 02:47

here

Arthur Coull
Arthur Coull Dita 1,828, 03:15

I'm hungry!

Mary.A
Mary.A Dita 1,828, 05:31

v+s 🙂

Soltik
Soltik Dita 1,828, 07:55

thanks in advance for the food! nomnom

wigibob
wigibob Dita 1,828, 09:00

v30 already subbed, thanks

AProudScotsman
AProudScotsman Dita 1,828, 09:02

v31 thanks 🙂

Eddy Vuylsteke
Eddy Vuylsteke Dita 1,828, 09:13

tanks Don its verry wellcome

sancteandrea
sancteandrea Dita 1,828, 10:01

v+s thanks

Onslaughtx
Onslaughtx Dita 1,828, 12:25

v36 thanks

William Haskins
William Haskins Dita 1,828, 13:06

Thanks in advance mate

K.P.Tatschner
K.P.Tatschner Dita 1,829, 01:22

ME PLEASE 😛

K.P.Tatschner
K.P.Tatschner Dita 1,829, 01:22

ME PLEASE 😛

Mad Mofo
Mad Mofo Dita 1,829, 02:34

Nice one! 🙂

Prince Harry.
Prince Harry. Dita 1,829, 03:12

sent up to here !

if your storage was too full let me know how much I owe you !

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.