Ambienti on/off

Join the new world

 

[KSA] MoD Article : 23.01.2013. [January 2013]

Dita 1,891, 15:23 E Publikuar në Saudi Arabia Arabia Saudite nga I-G-D
Dear citizens of eSaudi Arabia,

This is another MoD article written by me, I-G-D. It’s recommended that you read it carefully.Military Units and Divisions

We have 4 official Military Units (MUs) at the moment :

~~~ Armed Forces of Saudi Arabia ~~~

This is the main MU, mostly in charge of recruiting eYoung players, who’re not experienced at this game at all. If you’re in Division 1, please join this MU. The MU Commander is Wars 7.

~~~ Kateebat al Mughawir ~~~

This is the MU for Division 2 players, for those who are new players still inexperienced at this game, but a bit more stronger than the previous group of players. The MU Commander is Abdullah Australi, and the 2nd Commander is I-G-D (me).

~~~ Al-Mansourin ~~~

If you’re in Division 3 or Division 4, please join this MU. The strongest and most experienced players should be here. The Commander is Hazem95.

~~~ United Arab Armed Forces ~~~

This is a special invite-only MU. Send a message to the Commanders (Varlosh and Ahmed AE) for more info.New Congress

Fortunately for all of us, eSaudi will be having a Congress this term after an intense battle in Najran. I’d like to thank everyone who participated and fought for our side, it has helped us a lot.

If you want to apply for Congress, please read this article.Future Military Plans

Expect an important military article in the near future. The time of its publication depends on our foreign relations.Other recommended articles

[SaM] Congress Candidature - ربيع الأول 1434 / january 2013
~~~ written by Abdullah Australi

معركة تحرير نجران من اجل مجلس النوّاب لهذا الشهر
~~~ written by Anoir Guevara

German Food
~~~ written by Hassan Salama

Your Name From The Dome of the Rock!
~~~ written by Hazem95

Greetings Saudi Arabia
~~~ written by Rhual

Official Update on conditions in eSaudi Arabia
~~~ written by Venrick von Lucia

[MoFA] Interview with the eSaudi MoIA
~~~ written by Calross

New Player Guide Encore دليل اللاعب الجديد فى المملكة العربية السعودية
~~~ written by Venrick von LuciaIf you need anything, feel free to contact me.

I-G-D,
Vice-President & CoAS/MUC of eSaudi Arabia
 

Komentet

banovano magare
banovano magare Dita 1,891, 15:24

o7

El Che G
El Che G Dita 1,891, 15:24

o/

B.D.JOE
B.D.JOE Dita 1,891, 15:29

o7

Leader of Scorpions
Leader of Scorpions Dita 1,891, 15:35

o7

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,891, 16:29

o7

lggy
lggy Dita 1,891, 16:30

poz poz o/

Abdulmajid
Abdulmajid Dita 1,891, 16:49

اكتب عربي ياخووي ماادري وش تبي بالضبط عرب ترانا اكتب بلغتنا ؟

Mesudiye52
Mesudiye52 Dita 1,892, 00:27

v

Count Davos
Count Davos Dita 1,892, 04:41

o7

Gustav IV
Gustav IV Dita 1,892, 06:35

v

Rik Daphnee
Rik Daphnee Dita 1,892, 10:35

Good job, I-G-D!

Anoir Guevara
Anoir Guevara Dita 1,892, 18:04

o7

@abdalmaged : غدا سأكتبه بالعربية اخي

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.