Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

Media Mogul Medal - February

223 Dan 1,916, 06:24 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

(ENG version)
EVERYONE wants a Media Mogul!
And probably you too!It's based in Mutual help and it's really easy!
The first thing you have to do, is complete this form preberi več »

Planet e PEA-së për peridhën 15 Shkurt - 15 Mars

20 Dan 1,914, 03:05 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Prej kohësh unë dhe kryetari i Party of Ethnic Albania, Erlindi kemi bërë shumë plane dhe kemi marrë shumë vendime për një të ardhme më të mirë të partisë. Ndër to, ja vlenë të përmendim:

preberi več »

Partia e Shqipërisë Etnike !

11 Dan 1,889, 06:48 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize


PEA DHE PROGRAMI I SAJ

Përshëndetje vëllezër kam nderin që të ju ftoj të bashkoheni me Party of Ethnic Albania. Që ta kuptoni më mirë se kush jemi ne dhe çfarë synime ka partia jonë në këtëpreberi več »

Këshilli i Party of Ethnic Albania !

5 Dan 1,887, 04:45 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Zgjedhje të reja, kryesi e re.

Pas zgjedhjeve të fundit për kryetar partie, fitues doli Erlindi. Party of Ethnic Albania tani ka një staf më ndryshe, të cilët do punojnë shumë që t'i arrijmë synimet tona.

- Kryesia e PEA:[preberi več »

Kujdes !

13 Dan 1,851, 10:04 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Kohëve të fundit shumë lojtarë po ankohen se kinse eRepublik i ka dënuar ata me një shumë të madhe të parave, duke bërë që llogaritë e tyre të bien në minus.

Ky është mashtrim për të përvetësuar para për vete. Ja ju jap unë një shembull të … preberi več »