Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Media Mogul Medal - February

Dan 1,916, 06:24 Published in Albania Albanija s strani Arbb 7
(ENG version)
EVERYONE wants a Media Mogul!
And probably you too!It's based in Mutual help and it's really easy!
The first thing you have to do, is complete this form ONLY ONE TIME
[Click here to see the form]
And then, you'll be signed here:
[Click here to see the spreadsheet]

You access to the spreadsheet, and then you subscribe everyone in the spreedsheet, and you send them a message writing your sub number and your Newspaper link. They will subscribe back to you.
This is obligatory! you have to subscribe to everyone or they wont subscribe to you!
____________________________________________________________________________

(ALB version)
ÇDOKUSH kerkon te kete medaljen Media Mogul!
Ndoshta dhe ti!Ky projekt eshte i bazuar ne Ndihmen Reciproke dhe eshte teper i thjeshte!
Gjeja e pare qe duhet te beni eshte qe te plotesoni kete form VETEM NJE HERE
[Kliko ketu per te plotesuar formin]
Pas plotesimit te formit ju do te dilni te regjistruar ne kete liste
[Kliko ketu per te pare listen]

Me pas futuni tek Lista dhe abonohuni ne sa me shume gazeta qe jane ne ate liste. Pastaj dergoni me mesazh numrin e abonimit dhe linkun e gazetes tuaj tek lojtaret qe sapo i bet abonimin. Ata do te abonohen me pas tek gazeta juaj!
Kjo eshte e detyrueshme! Ju duhet te abonoheni tek çdokush ne menyre qe rradhazi ata te abonohen tek ju!
 

Komentarji

Puya Gh
Puya Gh Dan 1,916, 06:33

voted

Puya Gh
Puya Gh Dan 1,916, 06:33

v5+s941

hamed ip 2
hamed ip 2 Dan 1,916, 06:34

943/6

ROHIRAN
ROHIRAN Dan 1,916, 06:36

V 9
Subed

Boferep61
Boferep61 Dan 1,916, 06:43

V11

Lazzarisouza
Lazzarisouza Dan 1,916, 06:44

v12!
subbed also!

Shqiptarekrenar
Shqiptarekrenar Dan 1,916, 06:48

subbed also!

sestar97
sestar97 Dan 1,916, 06:49

v 15 , sub old

xXIsrael WinXx
xXIsrael WinXx Dan 1,916, 06:51

v16 s949

Isseei Dan 1,916, 06:51

Komentar je izbrisan

ZaZeMi
ZaZeMi Dan 1,916, 06:51

V 17

Isseei
Isseei Dan 1,916, 06:52

v18

Sydh
Sydh Dan 1,916, 06:52

v19 sub 951

Darioosh Aval
Darioosh Aval Dan 1,916, 06:52

V20/S952

Claudio Leonello Dan 1,916, 06:59

Komentar je izbrisan

Claudio Leonello
Claudio Leonello Dan 1,916, 07:00

v22/s953/add/shout

Redriv
Redriv Dan 1,916, 07:01

V23 s954 thanks

3v3rything
3v3rything Dan 1,916, 07:01

v24 sub old o/

thales rox
thales rox Dan 1,916, 07:05

v27 sub 😃

Peja001
Peja001 Dan 1,916, 07:06

v28/s856

Altaer
Altaer Dan 1,916, 07:07

V 30
S 957
Shouted

alcired
alcired Dan 1,916, 07:08

v31/s958

ArdiAlb
ArdiAlb Dan 1,916, 07:08

v32 s me kohe

Gjenerali me shajak
Gjenerali me shajak Dan 1,916, 07:10

v+s

jorgeprosario
jorgeprosario Dan 1,916, 07:11

v34 s960 shout add

sidijrr
sidijrr Dan 1,916, 07:11

V 35 S 961 SHOUT and friend

St. Paul
St. Paul Dan 1,916, 07:12

v35 s961

GUARD 92
GUARD 92 Dan 1,916, 07:12

V+ S nuk dua asgje

paPa_sTruMf
paPa_sTruMf Dan 1,916, 07:19

v40 s964 + shout

thus spoke god
thus spoke god Dan 1,916, 07:24

v43 s966

mama dera
mama dera Dan 1,916, 07:26

v 44
s 967

Shout

Edmund Pevensie
Edmund Pevensie Dan 1,916, 07:26

v45 s968

VivaU
VivaU Dan 1,916, 07:26

v46
s969

AM14
AM14 Dan 1,916, 07:27

v47 s 970

Lucia Pevensie
Lucia Pevensie Dan 1,916, 07:29

v 42 s 974

NamelessHero
NamelessHero Dan 1,916, 07:31

v 50 s 975

Eduardo Saragozo
Eduardo Saragozo Dan 1,916, 07:32

52/974, votado!

Blaz Gutman
Blaz Gutman Dan 1,916, 07:32

vote 51, sub 976

auris0
auris0 Dan 1,916, 07:34

v53 s977

Rakuscek
Rakuscek Dan 1,916, 07:35

vote54/sub978

tsakali
tsakali Dan 1,916, 07:36

55/979 shouted/added

GabiFV
GabiFV Dan 1,916, 07:37

voted

HladenSpricar
HladenSpricar Dan 1,916, 07:38

V56 S980 + shout + add

PS: send food to Blaz Gutman: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2616328

See how low a former Slovenian CP can fall? xD

btw: you all can also V+S his article. : P

japunk
japunk Dan 1,916, 07:40

V57
S981

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dan 1,916, 07:40

v59

xy123
xy123 Dan 1,916, 07:41

vote 61, sub 984

aero73
aero73 Dan 1,916, 07:41

62/985

serhio buskez
serhio buskez Dan 1,916, 07:42

v 63
sub 986

Lefter2
Lefter2 Dan 1,916, 07:42

V 58 S 982 + Add friends + Shout http://prntscr.com/t3i46

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.