Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Truth Every Day!

President Njëherë, President Gjithmonë !

12 Ziua 2,083, 00:52 Publicat în Albania Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Përshëndetje të nderuar bashkëkombas!

Ky është artikulli im i parë në këtë komunitet, dhe si qëllimi i këtij artikulli është falenderimi i një personi për punën e bërë.
Është fjala për presidenin shqiptar VisarJ i cili për një muaj sa ishte në

citește în continuare »